Werkplaats

werktplaats-bikes4fun

Breng uw fiets regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt. Bij Bikes4Fun zijn monteurs getraind om kleine of beginnende gebreken te constateren en vakkundige onderhoudsbeurten uit te voeren. Door regelmatig onderhoud is het mogelijk slijtage sneller vast te stellen en/of te voorkomen. Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud noodzakelijk en belangrijk.

Neem graag contact op met onze werkplaats, om een afspraak voor een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit voorkomt ook lange wachttijden en u zit snel weer op uw fiets, want daar gaat het zich toch uiteindelijk om?

Goed onderhoudsadvies op maat – wij kijken vooraf samen naar de mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, bij het afhalen van uw fiets.

U kunt in onze werkplaats terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden van alle soorten fietsen. Heeft u de fiets niet bij ons gekocht, maar u wilt wel graag terecht in onze werkplaats? Dan voeren wij de eerste keer een grote onderhoudsbeurt uit aan u fiets en verwelkomen uw als nieuwe klant. Voor wat de elektrisch ondersteunde fietsen betreft, werken wij samen met Bosch, Yamaha en Brose aandrijving.

In overleg is het mogelijk, om de fiets tegen een kleine vergoeding bij u thuis op te halen en/of na reparatie terug te brengen. Ook zijn er mogelijkheden, om een leenfiets te huren. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.