Schoenen en Helmen

Of u nu 6 of 66 bent, veiligheid staat bij ons altijd voorop, zeker als het gaat om de juiste keuze voor een goede fietshelm. Daarom hebben wij gekozen voor uitsluitend veilige helmmerken. In ons ruim assortiment vind u dan ook deze topmerken: BONTRAGER, BBB, en AGU. Daarnaast hebben wij ook alle bijhorende accessoires omtrent de helmen en schoenen voorradig! Klik hier voor meer informatie

Het maakt ons niet uit of u  beginner, toerfietser of topsporter bent, wij adviseren u graag om de juiste keuze te kunnen maken.

Wist u bijvoorbeeld ook:

Dat een fietshelm binnen 3-4 jaar verwisseld zal moeten worden?
Bontrager helmen 30 dagen naar aankoop getest kunnen worden?
Bontrager helmen een Crash Replacement Guarantee aanbieden (in het eerste jaar naar aankoop gratis vervanging als de fietshelm beschadigt is geraakt bij een val)
Wij ook kinderhelmen voorradig hebben?
Diverse helmen met MIPS Brain Protection System voor nog meer veiligheid.

IMG_9026b

Fietsschoenen

Fietsschoenen ondersteunen je voeten in een ergonomisch geoptimaliseerde positie, die zowel het comfort als het traprendement verhoogd! Perfect zittende schoenen voelen namelijk niet alleen beter, ze bieden ook een betere prestatie!

In ons uitgebreid assortiment fietsschoenen vind u dan ook de merken BONTRAGER en Agu, geschikt voor beginners, wielrenners en mountainbikers. Ook hier hebben wij weer bewust voor gekozen. En heeft u, net zoals bij de helmen, de mogelijkheid om de schoenen van Bontrager 30 dagen naar aankoop te kunnen testen. Op Bontrager schoenen met het BOA systeem heeft u zelf lifetime guarantee.

Bent u niet tevreden over dit product dan mag u deze ruilen en of krijgt u uw geld terug. Bent u nog aan het twijfelen of u nu wel of niet wilt overstappen naar een fietsschoen met kliksysteem? Dan kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken, wij nemen graag de tijd om u hierover te adviseren. Het is ook mogelijk om de fietsschoenen te testen op onze rollerbank zodat u meteen weet of ze u passen of niet.

IMG_9079b