Racefietsen

Bent u op zoek naar een nieuw Racefiets? Dan bent u bij Bikes4Fun aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment Racefietsen in onze winkel, of u nu beginner bent, fanatiek, of een podiumrijder, wij hebben voor iedereen de juiste fiets. Ook kunnen wij uw erbij helpen, om de juiste zitpositie op u fiets te perfektionieren. Maar ook voor bijhorende accessoires zoals schoenen, helmen, wielen, etc. kunt u bij ons terecht. Heeft u al een mooie fiets maar uw wilt deze graag opwaarderen? Bij ons is bijna niets onmogelijk! U bent van harte welkom in onze winkel om naar de verschillenden mogelijkheden te informeren!

In ons assortiment kunt u dan ook topmerken zoals: Eddy Merckx, Trek, Haibike en Giant terug vinden

EDDY MERCKX: Eddy zoekt nog altijd perfectie in alles wat hij doet en dat betekent ook, het creëren van een topfiets die veiligheid garandeert op de weg. Wat er ook gebeurt.

KETTING-WEB-emx525-nl

 

TREK – is de beste fabrikant van performancefietsen ter wereld. Hun onderzoeksafdeling bundelt meer technische pk’s in de fietsen dan om het even welke andere fabrikant, en zij doen er alles aan om al de racefietsen, , absoluut de beste in hun klasse te maken. Uw zult het verschil merken van de eerste rit helemaal tot op het podium.

Asset_268133

______________________________________________________________________________

 

Geef een reactie

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.