MTB

bikes-4-fun-trekMountainbike / Betrouwbare terreinfietsen die gemaakt zijn om elk type trail, van eenvoudig tot gevaarlijk, het hoofd te kunnen bieden.

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbike-technologie. Niet zo gek dus dat deze mountainbikes de meest technologisch geavanceerde zijn die er te krijgen zijn. Elk platform is het beste in zijn klasse en elk model barst van de onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

bikes-4-fun-trek-mountainbikeErvaring telt. Trek 29er Race Hardtail mountainbikes zijn ontstaan uit meer dan tien jaar onderzoek en ontwikkeling naar 29ers. Daardoor zijn ze de lichtste, snelste, slimste 29″ hardtails op de markt. Er gaat niets boven de efficiëntie en eenvoud van een 29er hardtail. Geweldig voor XC races, marathons, 24-uurswedstrijden of om gewoonweg mee over singletracks te scheuren.
bikes-4-fun-trek-mountainbike-3
Gravity / Inclusief adrenaline, zonder meerprijs
Trek’s Wereldbeker-winnende Gravity-fietsen zitten vol met exclusieve Trek technologie, van ongelofelijk geavanceerde veringstechnieken tot frameverfijningen die deze fietsen de lichtste en stevigste op de berg maken. Doe het groot, race hard. Omarm de zwaartekracht.
__________________________________________________________________________________
.
bikes-4-fun-giant
Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat dbikes-4-fun-giant-mountainbike-3oel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. bikes-4-fun-giant-mountainbike-2We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen. RIDE LIFE. RIDE GIANT.
____________________________________________________________________________________

 

Geef een reactie

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.