Kleding

Met de accessoires van GripGrab en BBB zoals overschoenen,sokken, handschoenen, helmmutsen, etc. ronden wij ons assortiment seizoen bedingt af. De winter door fietsen zonder koude voeten en/of handen? Geen probleem! Wij helpen u graag om de juiste keuze te kunnen maken! Ook hebben wij heel vaak leuke Combideals!

IMG_8921b

 

Wij beschouwen fietskleding als componenten voor u lichaam, die alle comfort, veiligheid en bescherming  moeten bieden die voor u nodig zijn als men op de fiets stapt om een rit te gaan maken. Onder ALLE (weers-)omstandigheden! De van ons gevoerden merken ontwikkelen fietskleding in samenwerking met actieve fietsers op alle prestatieniveaus.  Daarom vind u bij ons altijd het product dat aan u behoefte voldoet. Wist u ook al dat u de kleding van Bontrager 30 dagen mag testen?

kleding

 

HappyRainyDays is uniek omdat het functionaliteit combineert met mooi. Zo zien de gevoerde en goede regenjassen er vrolijk en vrouwelijk uit. HappyRainyDays biedt een grote collectie regenjassen! Van klassieke trenchcoat tot sportief jack. Alle jassen zijn winddicht, waterdicht en ademend. Zo ben je klaar voor het hele jaar!

kleding-rainydays