E-bikes

Maak meer mogelijk

Soms fiets je voor je plezier, dan weer om aan je conditie te werken. En soms wil je gewoon van A naar B. Wat de reden ook is, met een e-bike wordt meer mogelijk dan je voor mogelijk houdt. Met deze fietsen heb je veel meer mogelijkheden.
Zowel op verharde als onverharde wegen zijn ze ideaal om langer te kunnen klimmen, avontuurlijker te gaan fietsen of om gewoon sneller te zijn.
Alleen e-bikes zijn veelzijdig genoeg om mee te trainen, een snellere fietsmaat bij te houden, een zware lading mee te nemen of om lekker mee te toeren. Zelfs als je elke dag een ander soort rit maakt, kun je met een elektrische fiets altijd meer doen en beleven.

Wij voeren volgende merken elektrische fietsen:

TREK RIDE+ alleen met Bosch aandrijving

Asset_177623

Elektrische fietsen zijn er voor iedereen

Samen fietsen
Verder. Sneller.
Ontspannen naar je werk
Geen berg te hoog
Meer plezier
Een schone oplossing voor een betere wereld
Geen les nodig
Ga op pad

TREK POWERFLY ‘S met Bosch aandrijving:

BH Bikes met Brose, Bosch of Yamaha aandrijving

De letters BH zijn, al meer dan een eeuw, synoniem met tweewielers, wielersport, sportiviteit en overwinnen. Met BH zetten veel kinderen hun eerste, aarzelende trappen op de pedalen en ook hebben legendarische wielrenners hun mythe gevestigd op één van hun fietsen. Na meer dan 100 jaar ervaring, blijft de familie Beistegui aan het roer staan van BH om de filosofie  te handhaven van het bedrijf dat trouw blijft aan de waarden waaruit het werd geboren: innovatie, research en technologische ontwikkeling; zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid; dynamiek, betrokkenheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, en, boven alles, passie voor fietsen. En dit alles met het doel om produkten voor sport en gezondheid te kunnen blijven aanbieden voor heel de wereld

HAIBIKE: met Bosch of Yamaha aandrijving

De elektrische mountainbikes van Haibike zijn niet weg te denken uit ons assortiment. Ten slot is Haibike marktleider inEuropa op het gebied van E-Mountainbikes!

Winora E-Bikes met Bosch of Yamaha Motoren

Een van de innovatiefste fietsgroepen in Europa met het doel, voor ieder lifestyle de juiste fiets te kunnen aanbieden – kortom: Bikes for Life!  Design en Innovation Award 2014, red dot Design Award, if Design Award, Eurobike Award – de list van de international gerenommeerde Awards voor de Winora Group is lang!