E-bikes

Elektrisch ondersteunde fietsen zijn helemaal niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Om u vraag – Is dit ook een fiets voor mij ? te kunnen beantwoorden, hebben wij een paar voordelen voor u op een rij gezet: Een elektrisch ondersteunde fiets heeft namelijk zoveel voordelen dat wij eigenlijk niet kunnen bedenken voor wie hij niet geschikt is…

Uw fietst verder dan u ooit voor mogelijk hield, u houdt moeiteloos de partner bij op de racefiets, u hebt nooit meer last van tegenwind, u fietst probleemloos tegen heuvels op en men is milieuvriendelijk bezig. Dit zijn slechts een paar redenen waarom wij denken dat de elektrisch ondersteunde fiets ook iets voor u kan zijn.

Wij voeren volgende merken elektrische fietsen:

TREK RIDE+ met Bosch Active en Active+ motoren

Asset_177623

Elektrisch ondersteunde mountainbikes versterken je pedaalkracht terwijl de hoeveelheid plezier op de trail in gelijke mate toeneemt. Rij verder, rij sneller en ontdek nieuwe gebieden. Geniet meer van alles wat het mountainbiken zo mooi maakt.

TREK POWERFLY ‘S met Bosch aandrijving:

 

HAIBIKE: met Bosch of Yamaha motoren

De elektrische mountainbikes van Haibike zijn niet weg te denken uit ons assortiment. Ten slot is Haibike marktleider inEuropa op het gebied van E-Mountainbikes!

 

Nieuw in ons programma: Winora E-Bikes met Bosch of Yamaha Motoren

Een van de innovatiefste fietsgroepen in Europa met het doel, voor ieder lifestyle de juiste fiets te kunnen aanbieden – kortom: Bikes for Life!  Design en Innovation Award 2014, red dot Design Award, if Design Award, Eurobike Award – de list van de international gerenommeerde Awards voor de Winora Group is lang!