Maak meer mogelijk

Soms fiets je voor je plezier, dan weer om aan je conditie te werken. En soms wil je gewoon van A naar B. Wat de reden ook is, met een e-bike wordt meer mogelijk dan je voor mogelijk houdt. Met deze fietsen heb je veel meer mogelijkheden.
Zowel op verharde als onverharde wegen zijn ze ideaal om langer te kunnen klimmen, avontuurlijker te gaan fietsen of om gewoon sneller te zijn.
Alleen e-bikes zijn veelzijdig genoeg om mee te trainen, een snellere fietsmaat bij te houden, een zware lading mee te nemen of om lekker mee te toeren. Zelfs als je elke dag een ander soort rit maakt, kun je met een elektrische fiets altijd meer doen en beleven.

Trek Ride+

Met Bosch aandrijving

Elektrische fietsen zijn er voor iedereen

Samen fietsen
Verder. Sneller.
Ontspannen naar je werk
Geen berg te hoog
Meer plezier
Een schone oplossing voor een betere wereld
Geen les nodig
Ga op pad

TREK POWERFLY'S​

Met Bosch aandrijving

BH BIKES​

Met Brose, Bosch of Yamaha aandrijving​

De letters BH zijn, al meer dan een eeuw, synoniem met tweewielers, wielersport, sportiviteit en overwinnen. Met BH zetten veel kinderen hun eerste, aarzelende trappen op de pedalen en ook hebben legendarische wielrenners hun mythe gevestigd op één van hun fietsen. Na meer dan 100 jaar ervaring, blijft de familie Beistegui aan het roer staan van BH om de filosofie  te handhaven van het bedrijf dat trouw blijft aan de waarden waaruit het werd geboren: innovatie, research en technologische ontwikkeling; zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid; dynamiek, betrokkenheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, en, boven alles, passie voor fietsen. En dit alles met het doel om produkten voor sport en gezondheid te kunnen blijven aanbieden voor heel de wereld

SUPERIOR BIKE​

Superior werd opgericht in 1996 en groeide in met de jaren uit tot een volwassen fietsmerk met een breed scala aan modellen. De collectie van Superior is met ca. 300 modellen omvangrijk te noemen. Daarom hebben wij ook de keuze gemaakt, om met name de elektrische fietsen in ons assortiment op te nemen.

Superior -bikes werden ontwikkeld, ontworpen en gebouwd in het hart van Europa in Kopřivnice, Beskydy Mountains. Het team van Superior bestaat uit enthousiaste “bike-freaks”,  Profrijders, en experts welke al tientallen jaren fietsen ontwikkelen .

Hun motto #alwaysrace, laat echt zien waar fietsen over gaat, hoewel racen niet het enige doel is. Elke fiets die ze bouwen, moet in elk aspect superior zijn: hij moet licht, snel, gemakkelijk te besturen, betrouwbaar en ook comfortabel zijn.

ROCK MACHINE

Rock Machine bestaat sinds 1994 en van het begin af aan draait het daar om pure beleving. “We hebben altijd maar één principe gevolgd: plezier beleven vanachter je stuur. Er zijn maanden voor het computerscherm voorbijgegaan, mijlen en mijlen in vliegtuigen gezeten en talloze uren gespendeerd aan het verfijnen van de kleinste details,” zegt Jaromír Spēsny, productmanager van Rock Machine in Tsjechië. “Maar na al die jaren konden we niet wachten tot dat ene moment dat we onze eerste prototypes in het wild konden uittesten. Heen en weer rijden tussen de werkplaats en het zand en de fietsen tot het uiterste drijven in de meest extreme omstandigheden. Dat is toch het allerleukste van productontwikkeling. Het stelt ons niet alleen in staat om sporters de kans te geven om te strijden voor podiumplaatsen, het helpt ons ook om de meest tevredenstellende ervaring op het parcours aan iedereen te bieden.”

Daar waar Superior grotendeels gericht is op sportieve mountainbike, voor recreatie of in wedstrijdverband en toertochten zoekt Rock Machine veel meer de grens op in extreme sportbeleving, waaronder een brede lijn van uitzonderlijke hardtails. Daarnaast kent het merk nog een aantal sportieve elektrische fietsen die uitgerust zijn met het Sport Drive systeem (90Nm); een uniek staaltje technologie dat het product is van de samenwerking tussen een Nederlandse designer en Tsjechische fietsspecialisten. Vanzelfsprekend dat zowel technische hoogwaardigheid en esthetiek de basis vormen van dit systeem. Met de snelle opkomst van sportieve elektrische fietsen ligt het dan ook niet voor niets in de lijn der verwachting dat Rock Machine, met deze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, een flink marktsegment zal veroveren.

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.